Kalludra målskytt mot Stahres Sarpsborg: "Förjävla dåligt"

Liridon Kalludra nätade när Kristiansund körde över Mikael Stahres Sarpsborg.
Den svenske Sarpsborg-tränaren var allt annat än nöjd efter 4-1-förlusten.
- Det är förjävla dåligt, säger Stagre enligt adressa.no.

Under lördagen ställdes Sarpsborg, där svenske Mikael Stahre är tränare och David Mitov är hemmahörande, mot svenske Liridon Kalludra i den norska ligan.

Det blev lite av en mardrömsmatch för Sarpsborg, där Mitov Nilsson var på bänken. Amahi Pellegrino gav Kristiansund ledningen på straff i den 53:e minuten och fem minuter senare utökade Liridon Kalludra till 2-0 med sitt tredje ligamål den här säsongen.

Sedan ökade Pellegrino på ledningen till 3-0. Strax före slutsignal reducerade Sarpsborg till 3-1, men då replikerade Kristiansund med att fastställa slutresultatet till 4-1.

- I första (halvlek) är det delar där vi är bra. Det var ett fundament för den andra halvleken. Men då känns det som de inte ens behöver skapa målchanser, säger Stahre efter förlusten, enligt adressa.no.