Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Molins förlänger med Sarpsborg: "Väljer att ta en risk"

Eliteserien

Guillermo Molins, 33, blir kvar i norska Sarpsborg.
Den förre Malmö FF-forwarden har skrivit på för ett år till.
- Det här är en klubb som är på väg någonstans, säger Molins till Sarpsborgs hemsida.

Foto: Bildbyrån.

Guillermo Molins återvände i augusti till Sarpsborg efter en kortare sejour i Rosenborg. Forwarden skrev då på ett avtal som löpte säsongen ut, men i början av januari berättade 33-åringen för Fotbollskanalen att det lutade åt en förlängning. Nu står det också klart att Molins blir kvar i Sarpsborg i ytterligare ett år. 

- Det är som jag sagt från första dagen jag kom hit. Det här är en klubb som är på väg någonstans och framför allt med det som händer nu. Jag vill verkligen vara en del av det och är glad över att ha skrivit på ett nytt kontrakt, säger Molins på Sarpsborgs hemsida.

Molins hade en skadefylld höst i Sarpsborg och kom bara till spel i fyra matcher. Nu är dock planen att han ska vara med direkt från starten av försäsongen.

ANNONS

Sarpsborgs sportchef Thomas Berntsen:

- Vi är glada över att ha "Gische" med oss ​​vidare. Det är en spelare med stor erfarenhet och kvaliteter vi vet att vi kommer ha stor nytta av om vi får in honom på planen. Vi väljer att ta en risk här, men vet att uppsidan är stor om han stannar för att spela.

Publicerad 2022-01-17 kl 14:34

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto