Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Molins nära förlängning: "Små detaljer som ska diskuteras"

Eliteserien 2022-01-05 kl 15:16

Guillermo Molins ser ut att bli kvar i Norge.
Anfallaren bekräftar att det lutar åt en förlängning med Sarpsborg.
- Det är lite små detaljer som ska diskuteras, säger han till Fotbollskanalen. 

Foto: Bildbyrån.

Guillermo Molins, 33, lämnade förra sommaren Rosenborg för Sarpsborg, men hade en tuff höst med fyra ligamatcher i Norge på grund av skadeproblem. Vid årsskiftet gick anfallarens kontrakt ut med Sarpsborg, men möjligen blir det en förlängning. 

Molins berättar att det lutar åt en fortsättning i den norska klubben, som i fjol slutade på åttonde plats i högstaligan, Eliteserien. 

- Jag förbereder mig på det och det är väl det vi i princip är överens om. Det är lite små detaljer som ska diskuteras. Förmodligen blir det ett år till i Sarpsborg, säger han till Fotbollskanalen och fortsätter:

ANNONS

- Jag har trivts väldigt bra där sedan jag kom dit förra hösten (2020) och sedan blev det en halv säsong i Rosenborg emellan och sedan tillbaka. Det lutar åt det (en förlängning) och det känns bra. Jag är nära mina barn i Malmö och det är en klubb som är på väg framåt. 

33-åringen tycker att Sarpsborg har ett spännande projekt och kan hota i toppen 2022. 

- Det är en klubb som var i Europa League 2018/2019, men sedan stod lite stilla och nu är något på gång igen. Jag tycker det känns spännande och bra för mig. Vi får se om vi kommer överens hela vägen, men det lutar i varje fall åt det, säger han. 

Under onsdagen kom uppgifter i norsk media om att förre Hammarby-tränaren Stefan Billborn är på väg att ta över Sarpsborg. Molins vill i sin tur inte kommentera det.

- Det är bara rykten, så då är det svårt för mig att uttala mig. De två senaste tränarna (Mikael Stahre och Lars Bohinen) som vi har haft här har varit bra. De har gjort sin grej på lite olika sätt. Nu valde klubben att inte fortsätta med Lars och är ute efter något nytt. Då får vi se vad det blir. Jag kommenterar inte det. Vi får se när det blir färdigt. 

ANNONS

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto