Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Holst bryter med LSK

Eliteserien

Frederik Holst bröt i vintras med Elfsborg.
Nu bryter dansken med en ny klubb, norska LSK. 

Foto: Bildbyrån

Frederik Holst.

Dansken Frederik Holst, 28, bröt i vintras med Elfsborg, drygt två år i förtid, då han ville flytta hem till Danmark av personliga skäl, men i stället blev det en övergång till norska Lillestrøm. 

Efter 16 matcher med Lillestrøm i år går nu den norska klubben ut med att Holsts kontrakt bryts i förtid - för andra gången på ett år. 

Det är synd att det inte blev som både jag och LSK hoppades, men jag har uppskattat min tid i den här fina klubben väldigt mycket, med de bästa supportrarna i Norge. Jag önskar LSK all lycka i framtiden, och tror att det kommer gå väldigt bra för båda parter i framtiden, säger Holst i ett pressmeddelande.

ANNONS

LSK:s sportchef Simon Mesfin:

Frederik har varit en professionell man i vår trupp, och har smält väldigt väl in i vår befintliga spelartrupp. Alla visste vad Frederik har för egenskaper, men förhoppningarna har tyvärr inte infriats som parterna önskat. Men han kommer tillbaka starkare. Alla i LSK önskar Frederik lycka till med fortsatt spel i en eventuell ny klubb. 

LSK slutade i år på fjärde plats i den norska ligan. 

Publicerad 2022-12-02 kl 15:54

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto