Succéinhopp av Kabran - inledde vändning

Eliteserien

Det blev seger för Viking borta mot Sarpsborg.
En av målskyttarna? Kevin Kabran.

Under fredagen ställdes Viking borta mot Sarpsborg i den norska högstaligan och det var bortalaget som skulle vinna matchen.

Det var dock Sarpsborg som tog ledningen då Ibrahima Kone nätade i slutet av första halvlek. Då satt fortfarande Kevin Kabran på bänken för Viking, men i halvtid byttes han.

Och det var den tidigare Brommapojkarna- och Elfsborg-spelaren som inledde Vikings vändning.

Efter en hörna kom bollen ut och vid straffområdeslinjen tryckte Kabran dit med vänsterfoten. Ett hårt och distinkt avslut som satt i nät fram till 1-1.

Med ungefär fem minuter kvar av matchen kunde sedan Harald Tangen sätta dit matchavgörande 2-1 för Viking, där den tidigare Hammarby-mittfältaren Fredrik Torsteinbø stod för assisten.

Målet mot Sarpsborg var Kabrans första under årets säsong.