POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
NORGE
14v

Telo ser slutet på tuffa skadeperioden: "Börjar kännas allt bättre"

Foto: Bildbyrån.

Christopher Telo har fått den här säsongen spolierad av skador.
Nu har han gjort sitt första pass i full träning.
- Det har varit väldigt tungt, säger vänsterbacken till Fotbollskanalen.

Förra sommaren gick Christopher Telo till Molde efter att ha tillbringat hela sin karriär i IFK Norrköping.
Men det karriärmässiga lyftet i Norge har än så länge uteblivit. Vänsterbacken har plågats av skador och under en och en halv säsong i Molde har han bara gjort fem framträdanden - det senaste var mot Start i maj.

- Det har varit väldigt tungt. Innan jag kom till Norge var jag väldigt bortskämd med att jag fått spela ganska mycket. Men det är så det är ibland. Man måste vara stark och man lär sig säkert någonting av det också, säger Telo.

Den här säsongen är det en magskada och en ledbandsskada som hållit honom borta från spel. Nu börjar han se ett slut på skadehelvetet, då han nu är tillbaka i ordinarie träning.

- Det har varit ett tungt år. Men nu är jag på väg tillbaka och det börjar kännas allt bättre och precis nu har jag tränat för fullt för första gången.

Siktet har han inställt på att komma tillbaka i bra slag och han hoppas snart kunna bidra med sitt yttersta på fotbollsplanen igen. Även om han knappt spelat under sin tid i Norge så har Telo inte funderat särskilt mycket på framtiden.

- Jag har inte tänkt så mycket på det. Jag har haft fullt fokus på att ta mig tillbaka från skadan. Men jag har två år kvar på kontraktet i Norge och det är det jag fokuserar på nu. Jag varit borta länge från fotbollen och jag måste ha respekt för det. Jag måste bygga upp kroppen och försöka komma tillbaka.

Publicerad 2018-11-07 kl 18:01
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå