Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Freddy Adu: "Jag var bättre än Di Maria"

Primeira Liga

Freddy Adu spåddes bli nästa Pelé, men nästa år blir det spel i Österlen FF.
Nu har han uttalat sig om sina klubbval, och Angel Di Maria.
- Jag tog det sämsta möjliga beslutet för min karriär, säger Adu i podcasten The Blue Wire Podcast.

Foto: TT.

Benfica vann dragkampen och värvade Freddy Adu som tonåring under sommaren 2007, men Adu hade svårt att få speltid och lämnade sedan för Monaco på lån.

En annan spelare som kom till klubben i samma veva var Angel Di Maria. Han kom till Real Madrid, och Adu lyckades inte alls med sin karriär.

- Jag kom till klubben (Benfica) samtidigt som Di Maria. Under första året var jag bättre än honom. Det största misstaget under min karriär var att lämna Benfica på lån till Monaco, säger han i podcasten The Blue Wire Podcast och fortsätter:

- Jag säger det med hjärtat. Det var ett av de besluten, som om jag ta det igen, skulle jag inte göra det. Jag hade tre tränare i Benfica, klubben var så dysfunktionell just då och jag ville bara komma bort därifrån. Men det visade sig vara det sämsta beslutet.

Annons

Under 2021 kommer Adu representera svenska Österlen, som under hösten vann Division Två Östra Götaland och kvalificerade sig till Division Ett.

Läs en längre intervju med Freddy Adu här.

Publicerad 2020-12-22 kl 20:06

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto