POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PRIMEIRA LIGA

Lindelöf om United-ryktena: "Ganska lugnt"

Foto: Bildbyrån

Nästa

Avbryt
Försök igen

Victor Nilsson Lindelöf sägs vara nära en flytt till Manchester United.
Själv vill huvudpersonen ligga lågt om sin situation.
- Det är samma rykten som alltid, säger mittbacken till VLT.

Den senaste tiden har ryktena om Victor Nilsson Lindelöf tagit fart igen och så sent som under fredagen uppger portugisiska Record att Benfica är överens med Manchester United om en övergångssumma gällande 22-åringen. Tidningen hävdar att det "bara" återstår för svensken själv att komma överens med United om sitt personliga kontrakt innan affären är i hamn.

Nilsson Lindelöf är just nu hemma i Sverige och har i dagarna träffat VLT för en intervju. I den kommenterar landslagsstjärnan uppgifterna som placerar honom i Manchester United.

- Det är samma rykten som alltid är, hela tiden. Jag kommer att säga samma sak som jag alltid gör, jag har kontrakt med Benfica. Jag har spelat där i fem år och trivs fantastiskt bra. Jag är fortfarande ung och jag känner att jag utvecklas hela tiden, fotbollen där nere ger mig väldigt mycket. Så svaret kommer alltid vara att jag trivs fantastiskt bra i Benfica och det är där mitt fokus ligger, säger Nilsson Lindelöf till VLT.

Mittbacken säger sig ta alla skriverier med ro.

- För egen del, som jag alltid brukar säga, det stör inte mig så mycket. Jag är ganska trygg i mig själv och jag läser inte så mycket om vad som skrivs. När jag kommer hem och inte spelar fotboll så lämnar jag den delen av mitt liv och gör det som jag vill göra och tänker inte så mycket på fotbollen. Så för egen del så är det ganska lugnt, det är inget som stör mig på det sättet.

- Jag tror att det är en ganska bra inställning. Är man en sån person som måste läsa allt som skrivs så tror jag att det kan störa en ganska mycket i sina prestationer. Därför är jag nöjd med att jag inte har det behovet.

Publicerad 2017-06-02 kl 11:22
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå