Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Mourinho tar sikte på nytt uppdrag: "Jag vill börja i juni"

Portugal

José Mourinho är just nu utan tränarsyssla.
Men portugisen siktar på att snart vara tillbaka vid sidlinjen.
- Jag vill börja i juni, från säsongsstarten, säger han till beIN Sports France enligt Football-Italia.

Foto: Bildbyrån.

Det har gått tre och en halv månad sedan José Mourinho fick sparken från Manchester United. Efter det har portugisen, som under sin karriär varit ibland annat Real Madrid, Chelsea, Inter och en rad andra klubbar, inte skaffat sig någon ny tränarsyssla, i stället har han knäckt som tv-expert. Men nu siktar han på att snart vara tillbaka i hetluften. Mourinho har siktet inställt på att ta ett nytt tränaruppdrag till sommaren.

- Jag förbereder mig på att börja igen. När du är i fotbollsvärlden - mellan presskonferenser, matcher, videoanalyser, matchanalyser och fogliga problem - har du aldrig tid för dig själv. Därför beslutade jag mig för att börja om, säger han till beIN Sports France enligt Football-Italia.

ANNONS

- Att vara tränare är speciellt och jag tycker om det dagliga arbetet. Jag vill tillbaka i sommar, börja i juni, från säsongsstarten.

Portugisen berättar också att han sovrat bland de alternativen som har funnits sedan han fick sparken.

- Jag vet vad jag inte vill och jag har redan tackat nej till tre-fyra erbjudanden. Men jag vet också vad jag vill och då menar jag inte vilken klubb, utan vad för typ av arbete och typ av klubb.

Publicerad 2019-03-20 kl 08:01

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto