POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PORTUGAL
24v

Taarabt gjorde debut - 1 387 dagar efter ankomsten till Benfica

Foto: Bildbyrån.

Adel Taarabt skrev sommaren 2015 på för Benfica.
I går - 1 397 dagar efter det - fick han göra debut för klubben. 
- Han har haft en bra karriär, men har har förlorat mycket tid, säger Benfica-tränaren Bruno Lage enligt Sky Sports. 

Tidigare Tottenham- och Milan-mittfältaren Adel Taarabt har haft en strulig karriär med spel i flera olika klubbar utan att riktigt få det att lyfta sett till den talang han under flera fått beröm och lovordats för av experter runt omkring i fotbollsvärlden. Under sommaren 2015 skrev 29-åringen på för Benfica - men fick först i går göra debut i klubbens A-lag. 

Taarabt hoppade in i den 71:a minuten i ligamötet med Tondela och avslutade matchen på planen i 1-0-segern på Estadio da Luz. Det innebar att han fick göra debut för klubbens A-lag 1 387 dagar efter att han anslöt till klubben. 

- Han är 29 år gammal. Han har haft en bra karriär, men har har förlorat mycket tid. Det är hans ansvar att komma tillbaka på rätt spår och han vet det. När vi tittade på vilka som skulle följa med oss till den här matchen, så tänkte vi att vi skulle ge honom en chans, säger Benfica-tränaren Bruno Lage enligt Sky Sports. 

Taarabt hade till en början svårt att slå sig in i laget och blev mellan vintern 2017 och sommaren 2018 utlånad till Genoa i Serie A innan han återvände till Benfica igen. I början av den här säsongen fick han spela med B-laget, men fick nu alltså äntligen göra debut. 

Publicerad 2019-03-31 kl 15:49
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå