Berg hoppade in - och gjorde sjätte målet för säsongen

Ryska Premier League

Marcus Berg visade vägen för Krasnodar.
Anfallaren gjorde lagets 1-0-mål i segern mot Ufa.

Ryska ligan drog igång i helgen igen efter upphåll sedan december. I den första omgången av vårsäsongen ställdes svensklaget Krasnodar mot Ufa - och då visade Marcus Berg att han är i form.

Anfallaren byttes in efter paus. 23 minuter senare gick en retur rakt ut mot Berg och anfallaren nöp till på volley och satte dit 1-0. Det var hans sjätte fullträff den här säsongen.

Krasnodars Ari da Silva kunde en kvart efter Bergs mål göra 2-0 på straff, vilket blev matchens slutresultat.

Bergs svenske lagkamrat Kristoffer Olsson startade i matchen. Den tredje Krasnodarsvensken Viktor Claesson är alltjämt skadad.

Krasnodar ligger på andraplats i ryska ligan och har åtta poäng upp till ledande Zenit.