Det blev oavgjort, 2-2, mellan Krasnodar och Zenit.
Vem som stod för en assist i matchen? Svenske Kristoffer Olsson.

Kristoffer Olsson har haft problem att ta en startplats i Krasnodar, men under lördagen fanns svensken med i lagets startelva i mötet med Zenit Sankt Petersburg.

Och Olsson var direkt inblandad i Krasnodars ledningsmål.

Redan efter sju minuter assisterade Olsson till Aleksei Ionovs 1-0-mål. Samme man utökade sedan Krasnodars ledning till 2-0 en kvart in i andra halvlek och Olssons lag såg då ut att gå mot tre poäng.

Men Zenit, som toppar den ryska ligan, skulle få in två mål i slutet av matchen. Först reducerade Sardar Azmoun och med tio minuter kvar satte Andrei Mostovoy dit 2-2, vilket också blev slutresultatet. Poängen mot Zenit var Krasnodars första efter att ha förlorat fem raka matcher i ligan innan lördagens match.

Viktor Claesson spelade precis som Olsson från start i Krasnodar, medan Marcus Berg inte fanns med i startelvan eller på bänken.