Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Spartak Moskva drar in Promes lön

Ryssland

Quincy Promes har varit inblandad i flera skandaler:
Nu har han fått sin lön indragen, rapporterar De Telegraaf.

Foto: TT.

Skandalspelaren Quincy Promes, 32, sitter för närvarande frihetsberövad i Dubai, Föreande Arabemiraten, och han riskerar utelämning. I Nederländerna är nämligen Spartak Moskva-spelaren dömd till sex års fängelse i en knarkhärva samt ett och ett halvt års fängelse för att ha knivhuggit en släkting. Promes deltog inte på något av rättegångarna eftersom han befann sig i Ryssland, som saknar utlämningsavtal med Nederländerna. Han har också för avsikt att överklaga domarna.

Nu har Spartak Moskva, som ytterforwarden har kontrakt med till 2025, agerat. Den ryska huvudstadsklubben har dragit in Promes lön.

Annons

- Vi är inte glada över att han inte är med laget, på grund av vissa omständigheter, säger Spartak Moskvas generaldirektör Oleg Malishev till nyhetsbyrån TASS enligt De Telegraaf.

Han fortsätter:

- Enligt kontraktsvillkoren får han ingen lön om han inte är med laget.

De Telegraaf har tidigare rapporterat att Promes situation bakom lås och bom är jobbig. Fångarna straffas om de inte rakar håret och våldtäkter är vanligt förekommande. De Telegraaf har uppgett att Promes är inlåst i en sexmannacell, men i själva verket är det upp till 20 personer som bor i en sådan cell.

Publicerad 2024-04-04 kl 16:03

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto