Ryska Premier League

Krasnodar körde över Lokomotiv Moska.
Då gjorde både Marcus Berg två mål.
Och Viktor Claesson ett.

Krasnodar tog emot Lokomotiv Moskva under söndagen - och det skulle inte dröja länge innan 1-0 kom.

Svenske Viktor Claesson höll sig framme när försvaret i Lokomotiv stod för en miss. Claesson avslutade kyligt och 1-0 var ett faktum efter bara fem minuter.

Inte allt för många minuter senare kom även 2-0 när fransmannen Remy Cabella högg på en lös boll i straffområdet. Kristoffer Olsson var sedan nära att utöka ledningen, men skottet räddades av målvakten i Lokomotiv.

2-0 stod sig till paus, och även länge i den andra halvleken. Men i den 76:e minuten kom 3-0, och då höll sig Marcus Berg framme och utökade ledningen. Några minuter senare satt Magomed-Shapi Suleymanov 4-0.

Med fem minuter befann sig Marcus Berg på rätt plats i boxen och kunde peta in en retur, och därmed göra sitt andra mål i matchen - som slutade 5-0 till Krasnodar.