Svenskens mardröm - utvisad i Rostovs storförlust

Ryska Premier League

Armin Gigovic spelade från start mot Lokomotiv Moskva.
Men i början av andra halvlek fick svenskens match ett tråkigt slut då han blev utvisad.

I höstas lämnade Armin Gigovic Helsingborg för spel i ryska Rostov, där han fått gott om speltid. Under lördagen fick han också chansen från start då laget ställdes borta mot Lokomotiv Moskva i den ryska högstaligan.

Men Gigovic hade ingen lyckad kväll.

I början av första halvlek sparkade han en motståndare mellan benen, vilket resulterade i ett gult kort. Och i början av andra halvlek fick Gigovic ytterligare ett gult kort sedan hans arm träffat en motståndare i ansiktet. Detta gjorde att Gigovic visades ut och från bänken fick han se Lokomotiv Moskva utöka sin ledning till både 3-1 och 4-1, vilket också blev slutresultatet i matchen.

Rostovs mål gjorde av Dennis Hadzikadunic, som tidigare representerat såväl Malmö FF som Trelleborg i Sverige.

Pontus Almqvist spelade precis som Gigovic från start för Rostov och blev utbytt med kvarten kvar att spela.