TV: Wernbloom hjälte för CSKA med två sena mål

Ryska Premier League

CSKA Moskva tog tre viktiga poäng borta mot Khabarovsk.
Svenske mittfältaren Pontus Wernbloom klev fram och blev hjälte med två sena mål i 4-2-segern.

Den sista oktober blev Pontus Wernbloom hjälte för CSKA Moskva när han sköt in avgörande 2-1 mot Basel i Champions League. Mittfältaren, som inte har målskyttet som något signum, verkar ha kommit in i något av en målform.

För under lördagen blev svensken på nytt hjälte för sitt CSKA, borta i ligamötet med Khabarovsk. Med kvarten kvar var ställningen 1-1. Wernbloom höll sig då framme i straffområdet och styrde in Aleksandr Golovins inlägg in i öppet mål.

Hemmalaget kom dock tillbaka och kvitterade i den 81:a minuten, men bara två minuter senare slog Pontus Wernbloom till igen. Bebras Natcho lyfte fram bollen till den svenske 31-åringen som kastade sig fram och sköt in 3-2.

Vitinho punkterade sedan matchen med sitt 4-2 i slutminuterna.