Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Stoke på väg att förlänga med VM-målvakt

Sillybloggen

Engelsk media rapporterar att Stoke kommer erbjuda bosniske Asmir Begovic ett nytt kontrakt nästa vecka. 27-åringen har varit ett eftertraktat namn på marknaden och bland annat Tottenham och Inter sägs ha visat intresse. “Potters” vill förlänga kontraktet då det löper ut 2016 och ordföranden Peter Coates menar att målvakten är en viktig kugge i laget.

– Vi har länge försökt att övertyga Asmir om att förlänga kontraktet innan säsongsslutet. Efter sommaren har han bara ett år kvar på kontraktet och vi vill inte komma till en situation där hans värde minskar om han inte skriver på. Det finns inga problem mellan honom och klubben och det är uppenbart att vi vill förlänga samarbetet, säger Stokes ordförande Peter Coates enligt engelsk media.

Asmir Begovic har hittills stått i alla Premier League-matcher för Stoke denna säsong och vaktade buren för Bosnien-Hercegovina, under landets första VM någonsin i somras.

Annons
Publicerad 2015-03-18 16:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto