Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

DEADLINE DAY: Sakho lånas ut från Liverpool

Sillybloggen

– Mamadou Sakho har inte spelat en minut för Liverpool i ligan den här säsongen. Nu skriver Sky Sports att den franske mittbacken lånas ut till Crystal Palace under resten av säsongen.

– Det ryktades att Tim Krul var på väg till Watford men nu står det klart att målvakten går på lån till AZ Alkmaar från Newcastle resten av säsongen. Där blir han lagkamrat med svenskarna Muamer Tankovic och Mattias Johansson.

– Southampton förstärker på anfallssidan. Klubben går ut med att man värvar 25-årige Manolo Gabbiadini från Napoli med ett kontrakt till sommaren 2021.

– Swansea tog i kväll en viktig seger mot Southampton i Premier Leagues bottenstrid. Samtidigt fick Swansea-fansen glädjas åt att klubben värvar Jordan Ayew, som närmast kommer från Aston Villa och The Championship.

Annons

– Leicester har gjort klart med Udinese-försvararen Molla Wague, ett lån som sträcker sig lver resten av säsongen med option på köp. Enligt Sky Sports tog dagens förhandlingar mellan klubbarna över elva timmar.

– Valencia bekräftar på sitt twitterkonto att man värvat Fabian Orellana. 31-åringen kommer närmast från Celta Vigo, där han konkurrerat med John Guidetti om en plats i laget.

– Svensk-gambianen Modou Barrow ansluter till Leeds på lån från Swansea. Där blir han lagkamrat med Pontus Jansson och Marcus Antonsson.

– När Mathias Ranégie lämnade Djurgården efter säsongen berättade han att planen var att återvända till Italien och Udinese. Nu står det klart att anfallaren kritat på för Serie A-klubben till och med juni 2017. Det bekräftar Ranégies rådgivare Carl Fhager på twitter.

Annons

– Villareal bekräftar på sitt twitterkonto att Alexandre Pato flyttar till kinesiska Tianjin Quanjian. Under sin tid i Villareal blev det sex mål för den brasilianske anfallaren.

– Branislav Ivanovic är på väg till Ryssland. Sky Sports skriver att Chelsea-backen just nu genomför sin läkarundersökning hos Zenit St Petersburg.

– Enligt Sky Sports är Watfords nigerianske anfallare Odion Ighalo nära kinesiska Chancun Yatai. Sky skriver att anfallaren läkarundersöks av klubben inför den stundande flytten.

– Southampton går ut med att man plockar in den 21-årige målvakten Mouez Hassen på lån från franska Nice fram till sommaren.

– I Turkiet har Besiktas bekräftat lånet av Demba Ba från Shanghai Shenhua. Ba är tillbaka efter ett benbrott han ådrog sig i somras och stannar i besiktas säsongen ut.

Annons

– Hull City lånar Inters mittfältare Andrea Ranocchia fram till sommaren.

Arsenal uppges vara intresserat av Romas Kostas Manolas. Mittbacken blir dock knappast en billig lösning.

– Jese lämnar PSG för spel i Las Palmas. Det rör sig om ett lån som sträcker sig över resterande delen av säsongen.

Ebenezer Ofori lämnar AIK för spel i Tyskland och 2 Bundesliga-laget Stuttgart.

– Crystal Palace är intresserat av Liverpools Mamadou Sakho, det skriver Daily Mirror. Prislappen är dock satt till 20 miljoner pund.

– Bayer Leverkusen har gjort klart med Genks 19-åring Leon Bailey, det bekräftar man på sitt Twitterkonto. Bailey har tidigare ryktats vara ett intressant namn för Manchester United.

– Emmanuel Adebayor ser ut att hittat en ny klubb under fönstrets sista dag. Den förre Arsenal- och Tottenham-spelaren väntas i dag bli klar för turkiska Medipol Baseksehir. Han blir då lagkamrat med Samuel Holmén.

Annons

– Ajax är nära att göra klart med brassen David Neres. Det gör att det förmodligen inte lär bli någon flytt för Sam Larsson.

-Osasuna har gjort klart med Salvatore Sirigu, som går på lån från Paris Saint Germain.

-Viborg har gjort klart med förre Örebro-försvararen Erik Moberg.

-Under onsdagen kommer namnet på det norska herrlandslagets nye förbundskapten att avslöjas.

-Alexanders Isaks lagkamrat, Pierre-Emerick Aubameyang, hintar att han lämnar Dortmund i sommar.

– Den förre Manchester United- och Newcastle-spelaren Gabriel Obertan har skrivit på för Wigan. 27-åringen kommer senast från ryska Anzji och det nya kontraktet med den engelska klubben gäller säsongen ut.

Inlägget uppdateras kontinuerligt under dagen.

Publicerad 2017-01-31 23:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto