Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

SPANIEN

Adebayor om ”pappa” Mourinho: Känner mig som ett nyfött barn

Emmanuel Adebayor är glad över att helvetet i Manchester City är över och berättar att han ser José Mourihno som en fadersgestalt i Real Madrid.

Real Madrids anfallslån Emmanuel Adebayor hyllar José Mourinho efter nytändningen.
– Jag har mer självförtroende nu när jag jobbar med Mourinho eftersom han är en fantastisk coach. Han sade att jag ska fortsätta med min fotboll och njuta när jag spelar. Det är väldigt viktigt att en coach säger det. Det är som när en far säger till sin son att ”gå till skolan och ha roligt”. Jag känner mig som ett nyfött barn och jag njuter av det, säger Adebayor till Marca.

Han berättar att han gärna stannar i Real Madrid länge. Trots att han bara är utlånad ser 26-åringen en lång, lång framtid i spanska huvudstaden.
- Jag är säker på att alla spelare vill avsluta sina karriärer i Real Madrid. Det är en dröm som skulle bli sann. Jag kommer ihåg Zidane, Beckham och Figo när jag var ung och drömde om att spela i en av världens största klubbar. Jag hoppas att jag kan stanna här länge.

Adebayor har efter flytten från Manchester Citys frysbox hittat rätt i Madrid och har redan nätat för sin nya klubb två gånger.

Publicerad 2011-02-11 kl 18:03

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER