Asllanis supersuccé - hattrick på tre (!) minuter

Primera División Femenina

Kosovare Asllani hade en makalös lördag.
I ligamatchen mot Valencia slog svenskan till med ett hattrick på tre (!) minuter.

Matchen mellan Valencia och Real Madrids damer (utan skadade Sofia Jakobsson) stod och vägde, men då klev Kosovare Asllani fram. Svenskan gjorde hattrick på tre (!) minuter.

Asllani gav Real Madrid ledningen efter 67 minuter, och bara minuten senare slog hon till igen när hon tog vara på en försvarsmiss och lobbade in bollen - men hon var inte klar där. Två minuter senare kom 3-0. Den svenska landslagsstjärnan hade därmed gjort hattrick på tre minuter.

Strax därefter reducerade Valencia till 3-1. Asllani var även nära sitt fjärde mål på slutet, men nicken gick i stolpen. Svenskan tvingades sedan bytas ut med bara minuter kvar av matchen då hon började blöda näsblod efter en nickduellen i samband med stolpträffen.

I och med hattricket klev Asllani upp på 12 mål.