Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

SPANIEN

Atletico-talangen: ”Ett av de bästa målen i min karriär”

Foto: AP

Nästa

Avbryt
Försök igen

Saúl Ñiguez

20-åringen gjorde drömmål mot Real Madrid när Atlético körde över rivalen med 4-0.
- Det målet definierar mig som spelare, säger Saúl Ñíguez till klubbens officiella hemsida.

Saúl Ñíguez lär aldrig glömma lördagens match mot Real Madrid. Inte bara vann hans Atlético derbyt med hela 4-0, utan 20-åringen stod även för ett fantastiskt cykelsparksmål.

- Jag såg inte målet förrän jag kom hem. Det är ett fantastiskt mål, ett av de bästa i min karriär. Jag tror att det målet definierar mig som spelare, då jag tycker om att komma i den positionen, berättar Saúl för Atletico Madrids officiella hemsida.

Exakt hur känslorna går efter ett sådant mål hos en spelare som lämnade Real Madrid för Atlético vid 13 års ålder, är svårt att förklara.

- Det är svårt att beskriva hur mina känslor var. När jag tittar på bilderna och från mitt ansiktsuttryck så ser jag en mix av lycka och befrielse. Min pappa berättade för mig att jag sprang ett varv runt Khedira när jag kom upp och att jag sprang runt som en galning.

Saúl började matchen på bänken, men blev inbytt redan efter tio minuter då Koke åkt på en muskelskada. En av flera skador som drabbat Atlético, men det var inget som stoppade laget från en historisk vinst över ärkerivalen.

- Den här matchen har varit en av de bästa jag kan komma ihåg från det här laget. Vi var väldigt stabila trots skadorna och alla, även de av oss som spelat mindre, reagerade väldigt bra, säger Saúl Ñiguez.

Publicerad 2015-02-09 kl 15:35

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER