Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Barça-återkomst tveksam för Neymar – samtal med Real Madrid fördes i fjol

La Liga

Neymar kommer inte återvända till Barcelona i sommar.
Det menar brassens tidigare agent Wagner Ribeiro.
- Han kommer stanna i PSG, marknaden är annorlunda, säger Ribeiro till Fox Sports.

Foto: Bildbyrån.

Det har snart gått tre år sedan Neymar lämnade Barcelona för Paris Saint-Germain. Det är inte heller någon hemlighet att den katalanska klubben vill ha tillbaka brassen och inte heller är det någon hemlighet att brassen vill tillbaka till den katalanska klubben.

Nyligen uppgavs det att stjärnan kan tänka sig att halvera sin lön för att få återvända till Barça i sommar, men en comeback på Camp Nou är inte att vänta den här sommaren. Det hävdar i alla fall Neymars tidigare agent Wagner Ribeiro.

I och med den rådande krissituationen som coronaviruset fört med sig lär även de största klubbarna inom den närmaste framtiden få svårt att få till några miljardvärvningar.

ANNONS

- Jag tror att Neymar kommer stanna i PSG, marknaden är annorlunda. Den ekonomiska aspekten gällande fotboll kommer att ändras, säger Ribeiro till Fox Sports.

I intervjun berättar Ribeiro även att Barcelonas ärkerival, Real Madrid, har visat intresse för brassen ända sedan han lämnade Santos 2013. Florentino Perez, Reals president, har heller aldrig hymlat med att han gärna ser 28-åringen i den spanska huvudstaden. Enligt Ribeiro hölls det samtal med Real Madrid om en övergång så sent som 2019.

- Jag har varit i Madrid vid flertalet tillfällen, då Florentino Perez vill ha Neymar. Förra året, i maj, var jag på hans kontor. Han sa till mig att hans dröm var att värva Neymar, säger Ribeiro.

Neymars nuvarande avtal med PSG sträcker sig över säsongen 2022.

Publicerad 2020-05-19 kl 16:10
Sponsrat innehåll

Streama alla matcher från LaLiga, Serie A och UEFA Champions League.

Och massor av annan fotboll, sport och underhållning. 299kr/mån. Ingen bindningstid.

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto