Barca krossade Real Madrid - rycker i ligatoppen

Primera División Femenina

Real Madrid hade inte mycket att sätta emot Barcelona.
Slutresultatet skrevs till 4-1, vilket gör att Barcelona rycker ytterligare i tabelltoppen.

Sofia Jakobsson fanns med från start för Real Madrid i matchen mot Barcelona medan Kosovare Asllani inledde på bänken. Och det skulle omgående bli uppförsbacke för Madrid.

37 minuter - sedan hade Barca gått upp i en 3-0-ledning. Läget såg redan mörkt ut, och när Asisat Oshola tryckte in 4-0 i den 70:e minuten - kändes det kört. En känsla som förstärktes när Real-målvakten Misa blev utvisad.

Tio minuter senare blev det ytterligare en utvisning, fast åt andra hållet. Barca-mittbacken Mapi León fällde svenskan Sofia Jakobsson - straff till Madrid. Därifrån gjorde Olga Carmona inga misstag, men tiden blev för knapp. Matchen slutade 4-1.

Sofia Jakobsson spelade hela matchen för Real Madrid medan Kosovare Asllani blev kvar på bänken.

I och med förlusten ligger Madrid-klubben två poäng efter serieledande Barcelona. Dock med tre matcher mer spelade än katalanerna.