Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från La Liga på TV4 Play

Barca-presidenten: ”Zlatanköpet det sämsta i klubben historia”

Spanien

Barcelona-presidenten Sandro Rosell talade inför klubbens medlemmar. Då sågade han köpet av Zlatan Ibrahimovic.
- Den sämsta affären i klubbens historia, sa han enligt Sport.

Sandro Rosell konstaterade tidigt under Barcelonas medlemsmöte att klubbens inte är lika gott tillstånd utanför planen som man är på planen. Klubben dras med stora skulder och att den måste saneras, sakta men säkert.

- Bit för bit minskar vi skuldens skulder, konstaterade Rosell, och pekade på att skulden gått ned till 364 miljoner euro, och förhoppningsvis kommer vara nere på 338 miljoner om ytterligare något år.

Om Barcelona ska kunna handskas med sin miljardskuld, krävs det att man opererar smart. Inte minst på transferfronten. Där har klubben gjort ett par mindre lyckades köp de senast åren. Rosell menade dock att en var värre än alla andra – affären med Zlatan Ibrahimovic.

Annons

- Den sämsta affären i klubbens historia, menade Rosell.

Ibrahimovic köptes för 46 miljoner euro från Inter. Den egentliga summan var dock än högre, men tanke på att man skickade Samuel Eto’o andra vägen. Året senare sålde man Zlatan för 24 miljoner euro – och köpte Villa för större pengar än så.

Publicerad 2011-09-24 kl 16:33

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto