Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Barça-toppen: "Vi kan värva tillbaka Messi"

Ligue 1

Lionel Messi, 35, kan spela i Barcelona 2023.
Det är i alla fall ekonomiskt möjligt.
- Ja, eftersom han skulle ansluta som bosman, säger Barças vice president Eduard Romeu till Catalunyta Radio.

Foto: Bildbyrån

Lionel Messi.

Det var inför säsongen 2020/21 som Lionel Messi lämnade Barcelona efter 20 år i klubben för en flytt till Paris Saint-Germain. Nyligen rapporterade Mundo Deportivo att Barça jobbar på att få hem argentinaren till nästa säsong, då hans nuvarande kontrakt löper ut.

Nu berättar Barcelonas vice president Eduard Romeu att det rent ekonomiskt är möjligt för klubben att värva tillbaka Messi.

- Det skulle vara möjligt ur ett ekonomiskt perspektiv eftersom om han återvänder skulle det vara som bosman. Men det är ett beslut som behöver fattas av tränarstaben och spelaren själv, säger Romeu till Catalunyta Radio enligt ESPN.

ANNONS

- Det ligger inte på mig (att fatta sådana beslut), men det skulle vara möjligt.

När Lionel Messi lämnade Barcelona var det på grund av att klubben inte hade råd att betala hans lön, vilket ska ha bidragit till en frostig relation mellan parterna. Barça-presidenten Joan Laporta har tidigare uttryck ånger för hur klubbikonen blev behandlat och hintat om att "kapitlet" med argentinaren inte är över.

Publicerad 2022-09-28 kl 23:04

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto