La Liga

Real Madrid var i underläge - men vände mot Valladolid.
Karim Benzema blev i andra halvlek tvåmålsskytt i 4-1-segern.
Det innebar att Real Madrid tog första segern på fyra matcher.

Real Madrid är i en mindre kris efter två raka förluster mot Barcelona, varav en i ligan och senast i veckan uttåg mot Ajax i åttondelsfinalen i Champions League. Tränaren Santiago Solari rapporteras vara nära att få sparken och till kvällens möte med Real Valladolid, så saknades bland annat Gareth Bale, Isco och Sergio Ramos i matchtruppen.

Till en början såg det ut att bli en ny tung kväll för "Marängerna". Real Valladolid blev tidigt i första halvlek tilldelat straff, men förvaltade inte möjligheten och tog i stället ledningen i den 29:e minuten till 1-0. Bara fem minuter senare var det däremot kvitterat - Rapahel Varane, framspelad av Nacho, till 1-1 och lika i halvtid.

I andra halvlek fick Real Madrid till slut lite medflyt och kopplade grepp om matchen efter två mål av Karim Benzema. Fransmannen satte det första målet på straff och det andra med pannan, vilket gav laget en trygg ledning.

Real Madrid blev i den 80:e minuten en man mindre på planen sedan Casemiro blev varnad för andra gången den här kvällen och därmed utvisad, men trots det utökade Luka Modric till 4-1, vilket också blev slutresultatet.

"Marängerna" har allt jämnt långt upp till Barcelona i serieledning, men kan i varje fall trösta sig något med att laget bröt en tre matcher lång trend utan seger. Real Madrid är fortsatt placerat på tredjeplats i tabellen i La Liga.