Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN
10å

Cesc: Jag vill ha Villa

Valencias kvicke anfallare David Villa har sagt att han vill spela i Premier League. Det tycker landslagskompisen och Arsenalmittfältaren Cesc Fabregas är en bra idé.
- Jag vill ha Villa, säger Fabregas.

Cesc Fabregas och David Villa är båda spanska landslagsmän. De är också goda vänner. Valencia hade en fiaskosäsong i La Liga och dras dessutom med ekonomiska bekymmer.

Själv har Villa uttryckt en önskan att få spela i Premier League.
- Jag tittar på Premier League en hel del och laget som jag gillar mest är helt klart Arsenal, har Villa sagt enligt Goal.
- Deras brillianta en och tvåtouchfotboll och hela stilen med snabba kontringar som dominerar i toppskiktet i Premier League skulle passa mitt spel bäst, säger han.

Arsene Wenger avskräcks av prislappen på Villa som rapporteras hamna mellan 200 - 250 miljoner kronor. Men polaren Cesc Fabregas vet vad han tycker. När han fick frågan om vilka han tyckte att Arsenal skulle värva under sommarfönstret hade han bara ett svar:
- Villa.
- Vi är väldigt goda vänner. Jag tror att Villa skulle vara väldigt bra för Arsenal.

De hetaste kandidaterna till att vinna dragkampen om Villa är kanske Real Madrid - men enligt hans agent, Jose Luis Tamarago, har det inte kommit några bud på Villa än.

Publicerad 2008-05-16 kl 01:05
Annons
Annons
Annons