POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN
11å

Cesc: Jag vill ha Villa

Valencias kvicke anfallare David Villa har sagt att han vill spela i Premier League. Det tycker landslagskompisen och Arsenalmittfältaren Cesc Fabregas är en bra idé.
- Jag vill ha Villa, säger Fabregas.

Cesc Fabregas och David Villa är båda spanska landslagsmän. De är också goda vänner. Valencia hade en fiaskosäsong i La Liga och dras dessutom med ekonomiska bekymmer.

Själv har Villa uttryckt en önskan att få spela i Premier League.
- Jag tittar på Premier League en hel del och laget som jag gillar mest är helt klart Arsenal, har Villa sagt enligt Goal.
- Deras brillianta en och tvåtouchfotboll och hela stilen med snabba kontringar som dominerar i toppskiktet i Premier League skulle passa mitt spel bäst, säger han.

Arsene Wenger avskräcks av prislappen på Villa som rapporteras hamna mellan 200 - 250 miljoner kronor. Men polaren Cesc Fabregas vet vad han tycker. När han fick frågan om vilka han tyckte att Arsenal skulle värva under sommarfönstret hade han bara ett svar:
- Villa.
- Vi är väldigt goda vänner. Jag tror att Villa skulle vara väldigt bra för Arsenal.

De hetaste kandidaterna till att vinna dragkampen om Villa är kanske Real Madrid - men enligt hans agent, Jose Luis Tamarago, har det inte kommit några bud på Villa än.

Publicerad 2008-05-16 kl 01:05
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå