Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Dani Alves och Barca inte överens om nytt kontrakt

Foto: Scanpix

Dani Alves.

Efter att Dani Alves och hans agent inte lyckats nå någon överenskommelse i förhandlingarna med Barcelona pekar allt mer på att brassen lämnar klubben i sommar.
- Just nu är förhandlingarna avslutade, men om Barca är beredda att tänka om kommer Alves att stanna, säger spelarens agent Dinorah Santana enligt Sport.es.

Dani Alves har under sin tid i FC Barcelona nått stora framgångar. Det har bland annat blivit fyra ligaguld, två Champions League-vinster och två segrar i Copa del Rey sedan brassen anslöt till klubben 2008. Han är dessutom den icke-spanska spelare som gjort näst flest matcher för klubben i historien. Dock verkar som att åldern gjort sig påmind för den 31-årige brassen som under de senaste två säsongerna inte varit lika dominant på sin högerkant. 

Barca har säkerligen tagit det i beaktning när de lade fram ett treårs-kontrakt i formatet ett plus ett, plus ett. Och det är här parterna inte kommit överens.

- För mig är det inte tre år utan ett. Om de i stället erbjuder oss ett två-årskontrakt med möjligheten till ytterligare ett år kommer Dani att stanna, säger ytterbackens agent Santana och tillägger:

- Vi har fått erbjudanden om ett treårs-kontrakt från två andra europeiska klubbar. Jag kan inte säga vilka men däremot kan jag bekräfta att Paris Saint Germain inte är en av dem.

Det är bara attt konstatera att Dani Alves framtid i Barca alltjämt är väldigt oviss. Brassen har i år startat i 22 ligamatcher.

Publicerad 2015-04-10 kl 10:01
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons