Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Dembélé på väg bort från Barça: "Nästan stått still i sin utveckling"

La Liga

Ousmane Dembélé har en framtid - men inte i Barcelona.
Det hävdar Marcelo Fernandez.
- Han har nästan stått still i sin utveckling de senaste fem åren, säger C Mores La Liga-expert.

1:16
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se ett av Dembélés mål för Barcelona ovan.

Efter många turer fram och tillbaka gick Barcelonas sportchef Mateu Alemany tidigare i veckan ut med att han förväntar sig att Ousmane Dembélé lämnar klubben under januarifönstret. Detta då Alemany menar att Dembélé inte är tillräckligt dedikerad för att stanna kvar. Nu ska alltså den franske ytterforwarden hitta en ny adress.

- Men då måste det också finnas en klubb som är villig att köpa loss honom och är beredd att ge honom en bra lön. Ska han ha den lönen han begär är det bara de brittiska klubbarna som kan betala, säger Marcelo Fernandez, La Liga-expert på C More.

Fernandez har förståelse för varför klubben hanterar situationen som den gör.

ANNONS

- Det är en spelare med stor råpotential, men han är otroligt oprofessionell. Han tar inte hand om sin fysik och sitter och spelar datorspel sent på kvällarna. I alla fall om man ska tro på rapporter från Barcelona. Så jag tycker de gör rätt i att försöka skeppa honom faktiskt.

C More-experten tror inte att det är kört för Dembélé, men att Barcelona helt enkelt inte är rätt klubb för fransmannen.

- Han är samma spelare i dag som när han kom till Barça för fem år sedan, det vill säga oerhört explosiv och snabb men med ojämna prestationer i inläggsspelet, en mot en-situationer och bolltouch. Han har nästan stått still i sin utveckling under de här åren.

Var tror du han hamnar härnäst?
- Ett alternativ skulle ju kunna vara Juventus, i och med Federico Chiesas korsbandsskada, så där är det ett bra läge. Ett annat alternativ skulle vara Bayern München som spelar med yttrar. Men annars är det ju de brittiska klubbarna som har pengar. Kanske Chelsea, men jag tror inte han är intresserad av att gå till Newcastle även om de skulle kunna betala en väldigt hög lön.

ANNONS
Publicerad 2022-01-21 kl 20:58
Sponsrat innehåll

Streama alla matcher från LaLiga, Serie A och UEFA Champions League.

Och massor av annan fotboll, sport och underhållning. 299kr/mån. Ingen bindningstid.

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto