Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Dembélés svar till Barça: "Har inte som vana att ge efter för utpressning"

La Liga

Barcelona vill att Ousmane Dembélé lämnar i januari.
Nu har fransmannen uttalat sig om situationen.
"Jag är fullt involverad och står till min klubb samt tränares förfogande", skriver han i ett inlägg på Instagram.

Foto: Bildbyrån

Ousmane Dembélé.

Barcelona och Ousmane Dembélé, 24, har förhandlat om ett nytt kontrakt under en längre tid. Hittills har parterna inte kommit överens om villkoren för ett förnyat avtal, och nyligen skickade Barça-tränaren Xavi Hernández en tydlig signal till fransmannen: Förläng - eller lämna redan i januari.

Nu verkar det som att förhandlingarna ha brakat samman. När Barcelona möter Athletic Club i spanska cupen i kväll, torsdag, är Dembélé inte med i truppen.

- Det är tydligt att Dembélé inte vill fortsätta i Barcelona. Han vill inte vara en del av vårt projekt. Vi har sagt till honom att han måste lämna omedelbart. Vi förväntar oss att Ousmane är såld innan 31 januari, har sportchef Mateu Alemany sagt tidigare.

ANNONS

Nu har Ousmane Dembélé själv uttalat sig om situationen i ett inlägg via sitt Instagram-konto.

"Jag förbjuder någon att ge intrycket av att jag inte är involverad i vårt projekt. Jag förbjuder någon att tillskriva mig avsikter som jag aldrig har haft. Jag förbjuder någon att prata med mig eller mina representanter som jag inte litar på. Jag har fortfarande kontrakt, jag är fullt involverad och står till min klubb samt tränares förfogande. Jag har alltid gett allt för mina kollegor. Det kommer inte att förändras nu. Jag är inte en man som fuskar och ännu mindre en man som har som vana att ge efter för utpressning", skriver Dembélé enligt transferjournalisten Fabrizio Romano.

"Det finns förhandlingar. Jag låter min agent sköta det, det är hans jobb. Mitt jobb är bollen, att spela fotboll, att dela stunder av glädje med mina lagkamrater. Utöver det, låt oss fokusera på att vinna".

ANNONS

Dembélés kontrakt med Barcelona går ut i sommar.

Publicerad 2022-01-20 kl 18:59
Sponsrat innehåll

Streama alla matcher från LaLiga, Serie A och UEFA Champions League.

Och massor av annan fotboll, sport och underhållning. 299kr/mån. Ingen bindningstid.

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto