POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN

Domarattacken: "Kan inte låta en serb döma en sån här match"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Domaren hade mycket att göra i den första matchen i dubbelmötet mellan Atletico och Real. En som inte var nöjd med rättskiparens insats var Mario Suarez.
- Vi kan inte låta en serb döma denna typen av match, säger Atleticospelaren enligt Marca.

I en match som präglades av mycket kamp hade huvuddomaren Milorad Mazic en hel del att göra. Atletico-försvararen Mario Suarez var efter matchen väldigt upprörd med hur domaren skötte sin uppgift.

- Domaren var oerhört dålig. Med all respekt kan vi inte ha en serbisk domare i denna typen av match. Jag hoppas verkligen att de väljs ut en bättre domare till returen, säger Suarez enligt Marca.

När det kom till själva matchen var Suarez någorlunda mer belåten.

- Det är ju inte riktigt som vi hade velat att det skulle vara, men det är öppet. Vi åkte till London med samma förutsättningar i fjol. Vi hade velat göra mål men vi åker till Bernabeu för att vinna, som alltid, säger den 28-årige försvararen som fick se det gula kortet i den 85:e minuten.

Att Suarez inte kommer att spela returen är klart i och med det gula kortet han drog på sig. Huruvida det blir ytterligare några matchers avstängning återstår att se då hans attackerande uttalande om domaren mycket väl kan komma att bli ett ärende för UEFA granska.

Publicerad 2015-04-15 kl 00:13
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå