Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från La Liga på TV4 Play

Efter uteblivna flytten - Guidetti sägs ha saknats på Alaves träning

La Liga

John Guidetti blev kvar i Spanien när transferfönstret stängde.
När det vankades lördagsmatch var svensken utanför truppen.
Under söndagen ska han inte ens ha varit med på träning, enligt El Correo.

4:52
Nästa

Avbryt
Försök igen

Foto: Bildbyrån

John Guidetti till AIK var vinterns stora transfersnackis kring allsvenskan. Men när fönstret stängde på torsdagskvällen meddelade AIK att någon övergång inte blir av nu. Det blev en ekonomisk fråga mellan klubbarna, där Deportivo Alaves ska ha begärt mer än vad den svenska klubben kunde betala. 

- Jag kan inte säga något om summorna men det är på en sådan nivå att vi inte kan vara med, sa klubbens ordförande Robert Falck i Fotbollskanalens livesändning efter att fönstret stängt.

Guidetti är därmed kvar i Alaves. Men klubben har gjort det tydligt att han inte är en del av planerna, vilket också visade sig när han i lördagens match var utanför truppen.

Annons

Enligt El Correo saknades han också på träningen under söndagen. Tidningen nämner inte någon skada som håller Guidetti borta från planen.

Det finns en risk att anfallaren kommer sitta av våren i La Liga-klubben. AIK har fortsatt förhoppningar om att skriva kontrakt med Guidetti i sommar, då hans spanska avtal tar slut.

Publicerad 2022-04-04 kl 10:37

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto