Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Experten: Ödegaard för bra för Castilla

Spanien

Martin Ödegaard ska matchas i Real Madrids B-lag, Castilla. Men nivån är låg där, menar spanska experten Sergio Luis Sanchez.
- Just nu är Ödegaard lite för bra för den nivån som Castilla spelar på, säger han till norska TV2.

Foto: SCANPIX

Sergio Luis Sanchez, journalist på La Sexta, tror att 16-åringen Martin Ödegaard gjort rätt val när han skrev på för Real Madrid. Men ynglingen ska matchas i B-laget Castilla som just nu spelare i Segunda B, den spanska tredjedivisionen. För dåligt, enligt Sanchez.
- Ödegaard gjorde rätt i att välja Real Madrid men han måste ha tålamod. Och just nu är Ödegaard lite för bra för den nivån som Castilla spelar på, säger han till TV2.

- I Segunda B får han möta många äldre spelare från andra lag. De är över 30 år och spelar en fysisk fotboll. Samtidigt har Castilla bollen mycket och försöker sig på kombinationsspel. På det sättet kan det passa honom.

ANNONS

Castilla ligger just nu i delad topp i sin grupp av ligan och har god chans till playoff till Segunda Division. Sanchez tror att en uppflyttning skulle vara bra om Ödegaard ska stanna i Castilla.
- Han kommer nog att träna och spela med Castilla den här säsongen. Det är realistiskt att han kommer till a-laget först till sommaren. Då beslutar Real vad de ska göra med honom. Om han ska stanna i Castilla, om han ska upp i förstalaget eller om han ska lånas ut. Om Castilla går upp är det möjligt att han blir kvar där.
Publicerad 2015-01-22 kl 10:42

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto