Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

EXTRA: Ødegaard klar för Real Madrid - klubben bekräftar

Spanien

Norges kanske största fotbollslöfte någonsin har äntligen bestämt sig. Real Madrid bekräftar på sin hemsida att Martin Ødegaard är klar för klubben.

Han ska läkarundersökas under torsdagen och sedan presenteras på Santiago Bernabéu-stadion vid 13.30 lokal tid, i samband med en presskonferens. Den norske 16-åringen har ju hamnat i centrum för vinterns mest omskrivna transferspekulationer, där snart sagt varje storklubb i Europa tyckts varit på jakt efter honom.

Men ganska snart stod det klart att de två huvudkandidater som slogs om Ødegaards namnteckning var Real Madrid och Bayern München, och nu står det alltså klart att det blir La Liga-bjässen som lägger vantarna på norrmannen.

Enligt vad som uppgetts i spanska medier ska Ødegaard till en början träna med Reals A-lag, men spela sina matcher i reservsektionen, under Zinedine Zidanes ledning.

ANNONS

I klippet här ovanför syns jättelöftets första mål för Strömsgodset. Det satte han vid en ålder av blott 15 år förra säsongen.

Publicerad 2015-01-22 kl 00:06

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto