Galen inledning bäddade för Real Madrid-seger

Karim Benzema fixade segern för Real Madrid med två tidiga mål.

Se Benzemas fina 1-0-mål i spelaren ovan.

Benzema slår till direkt - klassavslut fram till 1-0
1:09
Benzema igen - gör 2-0 för Real Madrid
0:58
Athletic Bilbao svarar - reducerar till 2-1

Karim Benzema bildade anfallstrio med Eden Hazard och Vinicius Junior när Real Madrid tog resan upp till Baskien för möte mot Athletic Bilbao.

Och matchen startade i ett rasande tempo. Innan det gått åtta minuter hade Karim Benzema gjort två mål för gästerna framför en chockad publik på San Mames.

Hemmalaget skulle dock få kontakt. Oihan Sancet med ett avslut utanför straffområdet som letade sig in via bortre stolpen, otagbart för Courtois i Real Madrids mål.

Andra halvlek förblev mållös och Real Madrid vann med 2-1. Därmed toppar de tabellen, åtta poäng före Sevilla men med en match mer spelad.

Athletic Bilbao: Agirrezabala - de Marcus, Álvarez, Nunez, Balenziaga - Zarraga, Garcia, Vencedor, Muniain - Williams, Sancet.

Real Madrid: Courtois - Vázquez, Militao, Fernandez, Mendy - Valverde, Camavinga, Kroos - Hazard, Benzema, Vinius Jr.