Guidetti hoppade in i derbyt - Borges målskytt

La Liga

Han fick en kvart på sig i det galiciska derbyt - och John Guidetti blev poänglös i Celta Vigos 1-1-möte med Deportivo La Coruna.

Det var en svenskbekanting som gjorde matchens första mål i lördagens galicisiska derby mellan Celta Vigo och Deportivo La Coruna. Bortalagets costarican, den förre AIK-spelaren Celso Borges, rullade nämligen in 1-0 från nära håll i den 21:e minuten.

Men Celta Vigo skulle komma tillbaka. Efter en halvtimmes spel sköt Nolito in 1-1 för hemmalaget inne i straffområdet.

I den 68:e minuten drog Deportivos Alejandro Arribas på sig sitt andra gula kort efter en klumpig tackling och den utvisningen öppnade upp för Celta. Och bara fem minuter efter det röda kortet byttes John Guidetti in.

Men den svenske anfallaren lyckades inte hjälpa sitt lag till seger. Celta Vigo tryckte på för ett 2-1-mål, men kom aldrig jättenära mot slutet.

Derbyt slutade 1-1.