POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LA LIGA
2v

Guidetti uppges nära Anderlecht - pressträff inställd

Foto: Bildbyrån.

John Guidetti kan vara nära en flytt till Anderlecht.
Radio Vigo uppger att anfallaren är nära en övergång till klubben. 
Men enligt Aftonbladet har Anderlecht tackat nej till en värvning. 

Landslagsanfallaren John Guidetti, till vardags i spanska La Liga-klubben Deportivo Alavés, blev uttagen till svenska landslagets EM-kvalsamling den här veckan med spel mot Färöarna på torsdag och mot Norge på söndag. Samtidigt kan han också vara nära ett klubbyte.

Guidetti, som vintern 2018 först blev utlånad från Celta Vigo till Alavés och sedan under sommaren tog steget över permanent till klubben, fick under förra säsongen knapp speltid och är ännu inte noterad för någon match den här säsongen.

Anfallaren upppgavs nyligen, enligt Het Nieuwsblad, vara aktuell för en övergång till belgiska storklubben Anderlecht, vilket nu även Radio Vigo rapporterar om. Radio Vigo uppger att en övergång nu ska vara nära att gå i lås. Däremot uppgav i sin tur Aftonbladet senare, utifrån belgiska uppgifter till tidningen, att Anderlecht erbjudits att köpa Guidetti, men dragit sig ur en sådan affär. 

Guidetti skulle samtidigt under måndagskvällen ha mött media i landslagets mixade zon, men närvarade inte vid pressträffen. Svenska Fotbollförbundet meddelade att Guidetti i stället skulle ersättas av Jimmy Durmaz på pressträffen.

Pär Zetterberg, som har en roll i Anderlechts ledning, meddelade i söndags förmiddag till Fotbollskanalen att han inte hört något om Anderlechts intresse för svensken. 

Publicerad 2019-09-02 kl 17:50
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå