Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från La Liga på TV4 Play

Hleb berättar om Zlatans Guardiola-hån

Spanien

Alexander Hleb berättar i en intervju med tyska Bild hur Zlatan Ibrahimovic förolämpade den tjurskallige tränaren Pep Guardiola.

Alexander Hleb har, precis som Zlatan Ibrahiomvic, upplevt sämre sidor av Barcelonas tränare Pep Guardiola, berättar han för tyska tidningen Bild. Hleb köptes från Arsenal 2008 men fick bara ett år i klubben. Själv såg han en sida av Guardiola som drabbade både honom och Zlatan.
- Han är en människa som bestämmer sig för en sak och sedan håller han fast vid det. Oavsett vad som händer. Det kan man även se när det gäller Zlatan Ibrahimovic. Han kostade 650 miljoner kronor men fick knappast någon chans. Herr Guardiola har sin uppfattning och den ändrar han inte på, även om han borde tro på de orden som Ibrahimovic sa.

Annons

- Han sa att till och med hans mormor hade kunnat träna det laget. Man kan nästan inte göra något fel med sådana spelare.

Och själv upplevde han det likadant när Guardiola körde bort honom från klubben efter bara ett år avverkat på treårskontraktet.
- Jag pratade med tränare Pep Guardiola och han sa att han inte längre tänkte satsa på mig och att jag skulle leta efter en ny förening. Han hade förutfattade meningar och jag hade inte en chans att ändra på hans uppfattning

Publicerad 2010-11-08 kl 23:19

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto