Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Iniesta svarar på Guardiolas utspel: "Saknar inte motivation"

Foto: Scanpix

Andrés Iniesta och Pep Guardiola.

BARCELONA. Guardiolas ord om att han lämnade Barcelona för att han inte kunde motivera spelarna överraskar inte Iniesta, men Barçastjärnan insisterar att de aldrig tappat motivationen.

– Vi saknar inte motivation att vinna. Efter att han lämnade vann vi ligan, säger Iniesta under en presskonferens.

I en intervju med Audi Annual Report uttryckte Josep Guardiola att han lämnat FC Barcelona då han kände att han inte längre kunde motivera sina spelare. Ett uttalande som inte överraskar Iniesta.
– Jag är inte överraskad över hans ord, men det handlar om honom, personligen, säger Iniesta under en presskonferens.

Men Barçastjärnan är övertygad om att laget aldrig tappat sin motivation och menar att det hela handlar om en enskild fråga för Guardiola.

– Han sa att han inte längre visste hur han kunde motivera spelarna, det är en enskild fråga för honom. Självklart saknar vi inte motivation till att vinna, säsongen efter att han lämnade vann vi ligan och tog oss till semifinal i Champions League, säger Iniesta.
Andrés Iniesta är övertygad om att El Clásico mötet på Bernabeu på söndag kan bli avgörande i ligaspelet och menar att Barça måste spela en perfekt match.

– Vi måste alltid gå till Bernabeu med tanken att den matchen kan avgöra ligan. Detta året ännu mer så, vi måste vinna. Detta är i våra huvuden och vi vet att vi måste spela en nästintill perfekt match för det kommer krävas för att slå det här motståndet.

På presskonferensen uttryckte Iniesta även sitt missnöje med de som inte tror på den egna klubben.

– Det är svårt att tro att där är folk i vår klubb som inte tror på oss, som inte tror vi kan vinna på Bernabeu. Det här laget förtjänar att folk tror på dem. Vi har dåliga matcher som alla andra. Men igen kan tro att Madrid kommer vinna över oss enkelt.

Publicerad 2014-03-21 kl 14:17
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons