Isak mållös i Sociedads seger

La Liga

Real Sociedad vann till slut med knappa 1-0 mot Levante efter massivt spelövertag.
Alexander Isak hade flera bra målchanser för "La Real" men fick lämna planen mållös.
- En Isak med lite mer effektivitet hade gjort ett till hattrick i den här matchen, sa C More-kommentatorn Christopher Kviborg.

Se chansen i spelaren ovan.

Alexander Isak fanns med från start när Real Sociedad tog emot Levante i spanska La Liga under söndagskvällen. Efter att ha nollat i målprotokollet senast mot Real Madrid var det en målsugen Isak i farten.

Landslagssvensken kom också till flera bra lägen för att spräcka målnollan, bland annat i den 64:e minuten när han kom fri med Levante-målvakten Cardenas som räddade ut till hörna. Men det ville sig inte för Isak, som lämnade planen mållös efter 81 minuter.

Sociedad gick dock segrande ur matchen med 1-0 efter Mikel Merinos tidiga ledningsmål. Han höll sig framme på Mikel Oyarzabals låga inspel och rakade in bollen i nät. Hemmalaget kostade också på sig att missa en straff genom Oyarzabal, som missade målet helt och hållet.

Sociedad vann skottstatistiken med 25-5 och missade flera bra målchanser som hade kunnat döda matchen.

Segern innebär att Sociedad befäster sin femteplats och sätter press på fyran Sevilla i kampen om en Champions League-plats.