Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Manchester United uppges lägga nytt bud på de Jong - Barcelona pressat

La Liga

Manchester United uppges öka sitt erbjudande för Barcelonas Frenkie de Jong.
Samtidigt är Barcelona pressat att stänga övergången innan torsdag.
Det uppger engelska The Times.

Foto: Bildbyrån

Frenkie de Jong.

Manchester Uniteds nye tränare Erik ten Hag är på jakt efter värvningar i sommar för att forma laget efter sin spelidé och sitt tilltänkta spelsystem hos Premier League-jätten. En spelare som uppgetts vara en kugge för det är Frenkie de Jong, som ten Hag bossade över i Ajax för några år sedan. Då nådde de bland annat en Champions League-semifinal tillsammans.

Men hittills har Manchesterklubben och de Jongs nuvarande klubb Barcelona inte lyckats nå en överenskommelse vad gäller övergångssumman. Barcelona ska enligt olika uppgifter vara i behov av pengarna en försäljning skulle innebära, men de har fortfarande varit tuffa vid förhandlingsbordet. Enligt engelska The Times kanske klubbarna kan komma att komma överens, dock.

ANNONS

Tidningen skriver att United är redo att höja sitt bud för de Jong till omkring 80 miljoner euro, medan Barcelona vill ha 85 miljoner euro för sin stjärnmittfältare. En aspekt i det hela som kan komma att bli avgörande är att den spanska klubben vill stänga en eventuell övergång innan torsdag, då alla spanska klubbar ska stänga sina räkenskapsår, och då hade det varit av stor fördel för Barcelona att kunna räkna in en de Jong-försäljning under det nuvarande räkenskapsåret.

Ingenting är överenskommet än så länge, alltså, men Barcelona är pressat utifrån en tidssynpunkt samtidigt som United närmar sig priset den spanska storklubben vill ha. Därför kan det vara värt att hålla ett extra öga på övergången under de kommande dagarna.

Publicerad 2022-06-26 kl 10:48
Sponsrat innehåll

Streama alla matcher från LaLiga, Serie A och UEFA Champions League.

Och massor av annan fotboll, sport och underhållning. 299kr/mån. Ingen bindningstid.

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto