Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Martinos utskällning till spelarna: "Vakna!"

Foto: Scanpix

Tata Martino var inte nöjd.

BARCELONA. Martino skällde ut laget för första gången - nu får spelarna prata.

Tidigare i veckan har den spanska tidningen Sport rapporterat att FC Barcelonaspelarna fick utstå sin första utskällning från tränaren Tata Martino under halvtidspausen mot Ajax i Amsterdam. Enligt tidningen ska tränaren i omklädningsrummet bland annat ha skrikit "Alla lag kan förlora en match, men aldrig på det här sättet!", "Vi kan inte gå ut så avslappnade på plan och förmedla den här bilden!" och "Mina lag gör sig inte till åtlöje!" till sina spelare innan han avslutat med ett "VAKNA!".

Nu rapporterar samma tidning att Tata vid den senaste träningen tagit en annan metod och istället fört en dialog med några av lagets mer respekterade och erfarna spelare, för att komma på en lösning till de problem som uppstått mot Ajax. Budskapet från spelarna själva ska ha var tydligt: Vi måste notera vad som hände för att förhindra så det inte händer igen, och den bristande attityden får inte upprepas.

På söndag möter FC Barcelona Athletic Bilbao i ligaspelet och det återstå att se om spelarna tagit åt sig av de senaste händelserna.

Publicerad 2013-11-30 kl 08:23
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons