Messi målade i ligamatch nummer 400

La Liga

Leo Messi gjorde ligamatch nummer 400 för Barcelona.
Han firade genom att göra mål nummer 364 i segern mot Levante.

Barcelona tog planenligt tre poäng mot Levante hemma på Camp Nou under söndagen. Katalanerna tog tag i taktpinnen omgående och efter två mål i den första halvleken kontrollerade man sedan händelserna.

Ledningsmålet kom genom storstjärnan Leo Messi, som i ligamatch nummer 400 för Barcelona noterades för mål nummer 364 då han på volley sköt 1-0 efter dryga tio minuter, snyggt framnickad av Jordi Alba.

Luis Suarez ökade sedan på efter ett vasst avslut med högerdojan och under matchens absoluta slutsekunder punkterade Paulinho matchen med sitt 3-0, vackert framspelad av just Messi.

För Barcelonas del var det dessutom glädjande att nyförvärvet Ousmane Dembele var tillbaka från sin skada och spelade från start.

Lagens startelvor:

Barça: Ter Stegen; Roberto, Mascherano, Vermaelen, Alba; Paulinho, Iniesta, Rakitic; L. Suárez, Messi, Dembélé

Levante: Oier - Moore, Postigo, Cabaco, Luna - Lerma, Doukouré, Lukic - Ivi, Boateng, Jason.