Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

MISSA INTE: Förlängt Fotbollskanalen Europa med El Clasico-fokus

På söndag är det som vanligt dags för Fotbollskanalens Europa att sammanfatta helgens toppfotboll, men för ovanlighetens skull spelas omgångens hetaste match på måndagen

Vi snackar naturligtvis om Barcelona-Real Madrid. Med anledning av detta kommer vi att sända extra på fotbollskanalen.se efter det ordinarie programmet för att lyssna på vad huvudpersonerna har att säga, och för att på djupet kunna analysera styrkeförhållandena inför Europas hetaste fotbollsmatch.

Eller är El Clasico verkligen den hetaste matchen? Det här är bara ett av ämnena som vi diskuterar under kvällen, och vi vill gärna veta era åsikter i frågan. På fotbollskanalen.se kan du rösta på vad du anser vara den största, hetaste och mest prestigefyllda matchen i Europa.

Under sändningen kommer ni dessutom att kunna ställa frågor om El Clasico till grabbarna i studion.

I vår vanliga sändning får ni naturligtvis även det viktigaste från England, Italien och Tyskland. Kan Tottenham ta två raka Big Four-skapler på raken, eller har Liverpool till slut fått fart på maskineriet? Ska trötta Ibra äntligen få lite vila mot Sampdoria, och hur går det för John Guidetti i nya klubben Burnley? Allt det här får ni svar på om ni kollar på Fotbollskanalen Europa, 23:15 på söndag i TV4.

Fotbollskanalen.se

Publicerad 2010-11-28 kl 22:46
Annons
Annons
Annons