Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

"Moyes kommer älska sin nya klubb"

David Moyes har skrivit på för spanska Real Sociedad och den förre Sociedad-spelaren John Aldridge tror att Moyes kommer få den tid och stöd han behöver för att lyckas i sin nya klubb.

Real Sociedad sålde i somras sin största stjärna Antoine Griezmann och har haft svårt att upprepa fjolårets fina säsong. Efter ha tagit endast nio poäng på elva matcher fick tränaren Jagoba Arrasate sparken.

Klubben valde då att ersätta Arrasate med den förre Manchester United-tränaren, David Moyes.

Sociedad är inte främmande för engelska inslag då man tidigare haft spelarna John Aldridge, Dalian Atkinson och tränarna John Toshack och Chris Coleman i klubben.

John Aldridge som var stor målskytt i Liverpool värvades av Real Sociedad 1989 och gjorde 40 mål på 75 matcher för den spanska klubben. Aldridge talar gott om sin förra klubb och tror att Sociedad kommer passa Moyes bra.
- När jag gick till Sociedad gjorde jag det med viss skepsis, men när jag gjorde en del mål var det inga problem. Det är fantastiskt ställa att bo på.

- Baskiska spelare gillar att jobba hårt och det är på det sättet Moyes jobbar. Han kommer att älska klubben och folket, tror Aldridge.

Aldridge säger dock att den förre United-tränaren måste vara beredd på att de brukar sälja sina bästa spelare när det går bra.
- Den enda utmaningen kommer vara om det går riktigt bra då klubben har för vana att sälja sina bästa spelare, säger den numera 56-årige Aldridge enligt Daily Mail.

David Moyes fick sparken från Manchester United den 22 april 2014.

Publicerad 2014-11-12 kl 12:31
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons