Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN
10å

Oro i Barcelona, pakt om Messi bryts av Maradona

MADRID. I Barcelona är man oroliga. Argentinska förbundet har tidigare lovat att Messi inte ska bli kallad till landslagets vänskapsmatcher. Men det var innan Maradona tog över.

Barcelonaspelaren Messi behöver skyddas, mot onödiga matcher och mycket resande. Därför har den katalanska klubben och AFA:s president, Julio Grondona, tidigare kommit överens om att Messi inte skulle bli kallad till Argentinas möte mot Skottland den 19:e november.

Men nu kommer vänskapsmatchen att bli Diego Maradonas debut som förbundskapten. Barças sportdirektör, Txiki Begiristain, har därför uttalat sig om oron som finns i klubben för att pakten om Leo Messi inte kommer att respekteras.

– Presidenten i AFA står över förbundskaptenen. Faktiskt, det är han som kontrakterar så det här är ett ärende för Grondona, menade Txiki Begiristain i veckan. Enligt Barças representant borde förändringen ”åtminstone i teorin, inte medföra några problem”.

Däremot är det helt säkert att delar av den argentinska pressen vill att Leo Messi alltid ska spela, och att Maradona säkert vill börja på bästa möjliga sätt, genom att kalla de bästa till landslagsuppdraget.

Publicerad 2008-10-30 kl 11:02
Annons
Annons
Annons