Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Streama alla matcher från La Liga på TV4 Play

Oro i Barcelona, pakt om Messi bryts av Maradona

Spanien

MADRID. I Barcelona är man oroliga. Argentinska förbundet har tidigare lovat att Messi inte ska bli kallad till landslagets vänskapsmatcher. Men det var innan Maradona tog över.

Barcelonaspelaren Messi behöver skyddas, mot onödiga matcher och mycket resande. Därför har den katalanska klubben och AFA:s president, Julio Grondona, tidigare kommit överens om att Messi inte skulle bli kallad till Argentinas möte mot Skottland den 19:e november.

Men nu kommer vänskapsmatchen att bli Diego Maradonas debut som förbundskapten. Barças sportdirektör, Txiki Begiristain, har därför uttalat sig om oron som finns i klubben för att pakten om Leo Messi inte kommer att respekteras.

– Presidenten i AFA står över förbundskaptenen. Faktiskt, det är han som kontrakterar så det här är ett ärende för Grondona, menade Txiki Begiristain i veckan. Enligt Barças representant borde förändringen ”åtminstone i teorin, inte medföra några problem”.

Annons

Däremot är det helt säkert att delar av den argentinska pressen vill att Leo Messi alltid ska spela, och att Maradona säkert vill börja på bästa möjliga sätt, genom att kalla de bästa till landslagsuppdraget.

Publicerad 2008-10-30 kl 11:02
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto