QPR-spelare avgjorde för Real

Spanien

19-årige Dani Parejo kastade sig fram och gav Real Madrid segern med 2-1 mot Hamburg i träningsmatchen i London.

Parejo, som lär bli utlånad till QPR den här säsongen, gjorde målet efter 83 minuter efter förarbete från Callejón.

Ruud Van Nistelrooy placerade in 1-0 från nära håll efter att Salgado först snott åt sig bollen i straffområdet och sedan frispelat holländaren efter 25 minuter.

Egyptiern Mohamed Zidan kvitterade till 1-1 efter 53 minuter med ett skott som gick via ribban och i mål.

Rafael van der Vaart, som är på väg till Real, spelade inte för Hamburg.

Matchens änds i efterhand i TV4 Sport - 19.10.