Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Ramos: ”De som ifrågasatte Bale ser inte så intelligenta ut nu”

Foto: Scanpix

Gareth Bales start i Real Madrid var allt annat än bra.

Men nu har walesaren vaknat.

- De som kritiserade Bale ser inte så intelligenta ut nu, säger Sergio Ramos enligt Daily Mail.

Real Madrid satsade stora pengar för att få Gareth Bales signatur i somras. Den före detta Tottenhamspelaren har sedan fått en tuff start i klubben – en start som kantats av skador och svag fysisk status. Men de senaste matcherna har Bale kommit igång – och lagkamraten Sergio Ramos anser att Gareth Bale och Cristiano Ronaldo är omöjliga att försvara sig mot.

- Relationen Bale har med Ronaldo är väldigt speciell. För mig är de två de bästa offensiva spelarna i Europa just nu – och att ha de båda i samma lag är väldigt bra för oss så klart. Jag är glad att jag spelar i Real Madrid så jag endast behöver möta dem på träning, säger Sergio Ramos enligt Daily Mail.

- De är båda så kompletta i sitt spel – det finns ingen egenskap som de saknar. Det som gör dem så farliga är att de inte har någon fast position på planen. Ena stunden är Ronaldo till höger och Bale till vänster och nästa stund har de bytt position. Jag tycker inte ens att man kan säga att de är svåra att försvara sig mot – de är nästan omöjliga att försvara sig mot.

Bale har gjort flera mål på sistone, bland annat två i hemmamatchen mot Sevilla och ett i Champions League borta mot Juventus.

- De som ifrågasatte Bale ser inte särskilt intelligenta ut nu. Han var tvungen att ta sig igenom en skadeperiod och anpassa sig till ett nytt land – men han spelar redan som en av de bästa spelarna i Europa.

Publicerad 2013-11-07 kl 17:07
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons