Real Madrid körde över Valencia med 5-1 på hemmaplan.

5:40

Avbryt
Försök igen

En ensidig historia - Real Madrid ägde i princip allt i hemmamötet med Valencia.

Det tog tre minuter. Sedan hade Real Madrid tagit ledningen. Toni Kroos hittade fram till Dani Carvajal vid straffområdeslinjen och spanjoren tog emot bollen för att sedan skicka in 1-0 för hemmalaget.

Strax före halvtid var det dags igen.

Vinicius Junior tog sig in i boxen och var först på bollen för att skicka in 1-0.

Tre minuter in i den andra halvleken slog Real Madrid till igen. Han fick bollen strax utanför straffområdet och dunkade iväg ett tungt skott som letade sig in i mål.

Drömminuter följde. En minut senare - utökat. Rodrygo fick chansen från nära håll och satte kyligt 4-0.

Men huvudstadsklubben var inte färdig där.

För i den 84:e minuten visade Rodrygo upp sitt spelhumör igen när han tog sig fram i banan och lade in 5-0.

Valencia fick in en reduceringsboll i slutet. Matchen slutade 5-1.

Real Madrid: Lunin - Carvajal, Fernandez, Alaba, Mendy - Valverde, Camavinga, Kroo - Diaz, Rodrygo, Vinicius Junior.

Valencia: Mamardashvili - Correia, Mosquera, Gabriel Paulista, Gaya - Perez, Pepelu, Guerra, Canos - Lopez, Duro.