Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN
10å

Reals president beskylld för förskingring

MADRID. Real Madrid president har i veckan blivit anklagad för att spendera klubbens pengar på bland annat golf, spa och veterinär. Igår kom det första svaret, då Ramón Calderón gick till hård attack mot tidningen som gått ut med uppgifterna.

Den spanska tidningen El Mundo anklagade i veckan Real Madrid president Ramón Calderón för att använda klubbens pengar för eget syfte. Enligt tidningen har klubben bland annat stått för presidentens privata spa-besök, golfrundor och veterinärräkningar.

Igår kväll kallade därför presidenten till presskonferens, där han under en knapp halvtimme förklarade att ”flera av räkningarna tillhör min dotter, som använt sitt eget kreditkort för utgifter, knutet till hennes personliga konto”.

Enligt Ramón Calderón finns det ”ingen som helst faktabakgrund till anklagelserna”, och därtill är händelsen polisanmäld för vidare utredning. Med synbar irritation menade klubbens president också att ”ni vet vilka jag talar om”, i en direkt referens till de ”odugliga” journalister som skrivit hetsartiklarna.

Publicerad 2008-10-31 kl 15:51
Annons
Annons
Annons